7 Aralık 2012 Cuma

Tagged Under:

REİKİ İLE YAŞAM 1

Share


Bizim ‘Kim’ ve ‘Ne’ olduğumuzla ilgili farkındalığımızı ortaya çıkaran,bununla birlikte kendimizle ilgili bir çok şeyi keşfettiğimiz bir ‘Yol’dur, Reiki ile yaşam.
Reiki yolunda ilerlerken kendinin farkına vardığında,evrenin farkına varırsın;kendini keşfetmeye başladığında evreni keşfetmeye başlarsın.
Biz kendimize Reiki uygulamaya başlayıp,devam ettiğimizde acele etmeyi bırakıp,anda ve burada olmanın farkına varır;duyguların,korkuların,renklerin,tatların daha derin bilgisine ulaşırız. Kendi fiziksel,zihinsel ve duygusal ilişkilerimizi daha berrak,daha açık algılamaya başlarız. Korkularımızın farkına varır,onları kabul eder-yüzleşiriz ve korkuları sevgiye dönüştürürüz.
Kendimizi,herkesi ve herşeyi yargılamayı bırakırız. Biliriz ki,biz de dahil herkes-herşeyi ya da yaptığı şey ne ise onu-o anda en iyi bildiği şekilde gerçekleştiriyordur. Yaşamda ‘Hata’nın olmadığını,deneyimlerin olduğunu;önemli olanın o deneyimlerden alınan dersler olduğunu ve öğrenmenin en iyi yolunun da deneyimler olduğunu farkederiz.
Kendimizi olduğu gibi-koşulsuzca kabul eder,severiz;diğer kişi ve varlıkları da… Çünkü,biliriz ki herşey sevgiyle başlar ve en önce de kendimizi sevmekle…
Herkesi ve herşeyi olduğu gibi koşulsuzca kabul edip sevdiğimizde; ‘’O da öyle güzel.’’ Düşüncesine geçip,beklentileri bırakırız.

0 yorum:

Yorum Gönder